Παράγεται από “Ελιές Καλαμών”, προσθέτοντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι και καρυκεύματα, δημιουργώντας έτσι ένα απολύτως φυσικό προϊόν χωρίς καθόλου συντηρητικά. Η πάστα ελιάς μπορεί να σερβιριστεί στο τραπέζι μας με πάρα πολλούς τρόπους, και είναι το ιδανικό προϊόν για dressing σε σαλάτες ή dip. Η πλούσια γεύση της σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της, μπορούν να αναδείξουν μια φέτα ψωμί, ένα σάντουιτς, ή ένα παξιμάδι (ντάκο) σε εξαιρετικά σνακ και ορεκτικά, ακόμη περισσότερο εάν συνοδεύονται από ένα ποτήρι ούζο ή κρασί. Αποτελεί επίσης απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε είδους συνταγές ζυμαρικών και πίτσας με “κόκκινη σάλτσα”.