logo
  • English (en)English
  • greek (el)greek
 Facebook
  • Αρχική
  • Εταιρία
    • Προφίλ
    • Οι Αξίες μας
    • Πιστοποιητικά & Βραβεία
    • Παρουσίαση
    • Πελάτες και Αγορές
    • Όραμα και Αποστολή
  • Νέα
  • Προϊόντα
    • Ελιές
      • Ελιές καλαμών
        • Ολόκληρες
          • Ελιές Καλαμάτας Ολόκληρες – Γυάλινο βάζο
          • Ελιές Καλαμάτας ολόκληρες – Βάζο Pet
        • Εκπυρηνωμένες
        • Ροδέλες
        • Μαριναρισμένες και Εκπυρηνωμένες
        • Αφυδατωμένες ροδέλες
        • Πάστα
      • Πράσινες ελιές Χαλκιδικής
        • Ολόκληρες
          • Πράσινες ελίες Χαλκιδικής ολόκληρες – γυάλινο βάζο
        • Εκπυρηνωμένες
        • Ροδέλες
        • Πάστα
        • Γεμιστές
          • Κόκκινη ψητή πιπεριά
          • Αμύγδαλο
          • Σκόρδο
          • Λεμόνι
          • Πορτοκάλι
          • Πίρι – πίρι
          • Πιμέντο
          • Πιπεριά Χαλαπένο
          • Τυρί φέτα
          • Μπλε τυρί
      • Πράσινες ελιές φυσικές
        • Ολόκληρες
        • Εκπυρηνωμένες
        • Ροδέλες
      • Μαύρες ελιές φυσικές
        • Ολόκληρες
          • Μαύρες ελιές ολόκληρες – γυάλινο βάζο
        • Εκπυρηνωμένες
        • Ροδέλες
        • Φουρνιστές
      • Πράσινες ελιές τσακιστές
        • Μόνο τσακιστές
      • Γαϊδουροελιές
        • Μόνο ολόκληρες
      • Ελιές Θάσσου
        • Ζαρωμένες
    • Λιαστές Ντομάτες
      • Λιαστές τομάτες σε λάδι
      • Λιαστά τοματάκια σε λάδι
        • Λιαστά τοματάκια σε λάδι – Γυάλινο βάζο
      • Πάστα από λιαστές τομάτες
      • Λιαστές τομάτες υπό κενό
      • Λιαστά τοματάκια υπό κενό
    • Αρωματικά βότανα & Αλάτι
      • Άγρια ρίγανη
      • Νιφάδες αλατιού με άγρια ρίγανη
      • Νιφάδες αλατιού
      • Άγριο θυμάρι
    • Άγρια κάπαρη
      • Άγρια κάπαρη Σαντορίνης
      • Άγρια καπαρόφυλλα Σαντορίνης
    • Κουτί δώρου
    • Pillow and Doy Packs
  • Για τους ελαιοπαραγωγούς
  • Ελιά
    • Μουσείο Ελιάς Σπάρτης
    • Συνταγές
    • Γενικές Πληροφορίες
  • Επικοινωνία

  • Αρχική
  • 2014
3

SIAL Παρίσι, Οκτώβριος 2014

Ελάτε να μας επισκεφτείτε στο Παρίσι! Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί. Hall 5A Stand S 129

Περισσότερα
3

Συγκομιδή ελιάς Καλαμών

Οι ελιές Καλαμών συγκομίζονται όταν οι καρποί είναι ώριμοι και το χρώμα τους ποικίλει από ερυθρόμαυρο ως βαθύ καστανό. Για να διαπιστωθεί το καλύτερο στάδιο για τη συγκομιδή πρέπει να πραγματοποιηθεί τομή μέσα στον καρπό και το μεσοκάρπιο θα πρέπει να είναι κατά το ήμισυ μαύρο λόγω της παρουσίας ανθοκυανών. Όταν επεξεργάζονται υπερώριμες ελιές χάνουν

Περισσότερα

Τελευταία Άρθρα

  • Gulfood 2025 / DUBAI
  • SIAL 2024 / PARIS
  • GULFOOD 2024 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
  • ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020
  • ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020

Agrosparta

Όραμά μας είναι η κατάταξη της AGROSPARTA ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες προμηθευτές προϊόντων Ελιάς, προσφέροντας στους συνεργάτες μας, τους αντιπροσώπους και τους τελικούς καταναλωτές φυσικά ποιοτικά προϊόντα, με σύγχρονη εφαρμογή καινοτόμων παραγωγικών λύσεων και πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον.

Διάφορα θέματα

  • Αρχική
    • Introducing the new snack packs
  • Προφίλ
  • Όραμα και Αποστολή
  • Οι Αξίες μας
  • Πιστοποιητικά & Βραβεία
  • Πελάτες και Αγορές
  • Μουσείο Ελιάς Σπάρτης
  • Προιοντα
  • Επικοινωνία

Mέλος της ΠΕΜΕΤΕ

(English)

Επικοινωνία

  • Address: Κλαδάς, Σπάρτη ΤΚ 23100, Τμήμα Πωλήσεων και Marketing: sales@agrosparta.gr

  • Phone: 27310 25264

  • Fax: 0030 27310 25266

  • Email: info@agrosparta.gr

Copyright © 2024 Agrosparta All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions
  • Facebook
Font Resize
Accessibility by WAH